Home » Servicii

Fotografiilor eveniment trebuie sa li se acorde o atentie deosebita. Din aceasta cauza ele trebuie sa fie artistice, iar calitatea trebuie sa fie desavarsita, intrucat fotografiile trebuie sa aduca si peste ani, in sufletele protagonistilor, emotia acelei zile de neuitat. Pentru ca, in timp, odata cu trecerea anilor, aceste fotografii devin mai valoroase si cu o mare incarcatura sentimentala.

Rolul meu consta in a ma documenta pentru fiecare nunta in parte (sa inteleg putin din caracterul si personalitatea mirilor, sa vizualizez locul unde se va desfasura sedinta foto, precum si locatia unde va avea loc petrecerea de nunta) și abia apoi voi trece la fotografierea efectiva.

Dupa fiecare eveniment la care particip alaturi de dvs. veti primi un DVD cu toate fotografiile realizate, un album digital cu o selectie a celor mai reprezentative momente ale evenimentului.

Toate fotografiile vor fi prelucrate ulterior si aranjarea lor in pagini pentru albume va face ca evenimentul sa fie intr‑adevar clipa in care protagonistii sunt centrul de interes al evenimentului.

Astfel, va ofer mai multe genuri de fotografie:

Fotografie evenimente:

– fotografie nunta: cununie civila si religioasa, sesiune foto miri, fotografie petrecere restaurant; trash the dress (TTD)

– fotografie botez: sesiune foto copil, fotografie slujba religioasa, fotografie petrecere

– fotografie petreceri si evenimente de firma si / sau private – team buildinguri, petreceri de Craciun si aniversari

– fotografie targuri, expozitii, seminarii, spectacole, concerte

Fotografie copii:

– aniversari si petreceri pentru copii – aniversare, petrecere sau serbare la gradinita sau la scoala

 

 

 

Comments are closed.